Reteta de “nu stiu ce”

Reteta de “nu stiu ce”

Nu stiu altii cum sunt, dar mie cand mi-e foame si lene sa gatesc in acelasi timp, eu mananc “nu stiu ce”. Acesta din urma poate sa insemne ca dau comanda de vreo mancare, ca gatesc de la Mega Image, ca mananc ceva cafea, totul depinde de momentul si orientarea in spatiu.

As vrea sa am chef sau timp sa gatesc in fiecare zi si sa promovez un stil de viata sanatos, dar ce credeti, nu am. Fac parte din generatia cu cheia la gat, care munceste prea mult ca sa mai aiba si viata dupa munca. Asta e. Si desi am un blog pe post de caiet de retete (ca sa vedeti cat de mult gatesc, am nevoie sa scriu undeva cele 3-5 retete pe care le fac) astazi nu am nicio reteta, ci o mancare simpla si traditionala, gatita exclusiv de Mega Image. Foarte buna, recomand.

Inainte sa purcedem, va recomand sa urmati reteta de mai jos cand sunteti singuri acasa. Ceapa ramane moartea pasiunii, oricat de placut ar fi verdele ei.

Pasul 1 : se cumpara ceva ceapa verde, rosii, ridichii (eu zic de la mega, dar voi cei care sunteti pe bio, de la voi din sere – aww, fermieri mici) ceva painici si ceva branzica cottage.
Pasul 2 : se spala legumele si se aseaza cat mai armonios pe un fund de lemn ( tocator, nu alt fund 😉 ). Daca vreti sa fiti nebuni, adaugati si niste sare.
Pasul 3 : se mananca si se clateste fundul de lemn. Practic, ha? Nu se spala niciun vas.

Timp de pregatire : depinde cat de departe e magazinul, dar daca le aveti in casa, maaaxim 3 minute.

V-am convins? Voi ce mai mancati in perioada asta? As fi vrut ca intrebarea precedenta sa fie ceva gen : “voi ce mai mancati in perioada asta in care a dat iarba peste tot?”, dar imi e rusine. Nu e ceva frumos de spus prietenilor virtuali. Si totusi, am auzit de urzici, ciorba de stevie si etc, v-ati apucat deja?

Sharing is caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *