Blenderul de 100 de puncte

Blenderul de 100 de puncte

Blederul vertical – sau cum sa iti faci viata mai usoara in bucatarie

 

Mi-ar placea sa spun ca am descoperit aceast blender cu puterea mintii, dar nu e cazul. O a doua denumire pe care pot sa i-o dau fara probleme este : aparatul pe care l-am tinut in cutie 2 ani fara sa il folosesc. De curand, o prietena mi-a explicat ce poti face cu el si am ramas : paf.

Atat de mult l-am tinut “pus bine” ca voiam sa cumpar altul, nestiind ca-l am.

Va spuneam eu acum ceva timp ca atunci cand cumpar legume le toc pe toate manual, le fac pachetele si le pun la congelator pentru vremuri fara chef. Aceasta masura drastica a fost luata la indemnul unei persoane intelepte (mama) care credea ca acesta e impedimentul din cauza caruia nu gatesc.

Este in continuare un lucru util, doar ca am descoperit ca viata iti poate fi usurata si mai mult. De cand am scos blenderul din cutie, alta poveste. Pot marunti orice leguma, orice absolut, in cateva secunde (SECUNDE). Gizas!

Eu care tocam ceapa plangand, morcovi, ardei, telina pentru pachetelele mele, ore intregi acum termin totul in 10 minute. Adaug si curatarea legumelor aici. Ca sa nu mai spus ca se spala in cateva secunde, sub jet de apa. Sa nu mai spun.

Mai in gluma mai in serios, ascultati-ma. Treaba cu “nevoia te-nvata si ce nu ti-e voia” nu duce intotdeauna la ceva practic. Sunt mai practice sfaturile primite de la oameni experimentati.

Acum, mergeti frumusel si scoateti blenderul din cutie si puneti-l la loc de cinste in bucatarie. Daca nu aveti, cumparati unul. Daca stiati de asta, foarte rau ca nu mi-ati spus si mie. Va puteti revansa dandu-mi alte tipsuri/sfaturi practice, ori povestindu-mi ce vi s-a parut dificil cand v-ati apucat de gatit intai si intai, in sectiunea de comentarii de mai jos.

P.S. Va las aici cateva fotografii cu ceapa tocata la blender. Dupa cum stiti deja, restul legumelor le am deja tocate de pe vremea lu mamaimea, cand belnderul statea bine in cutie. Imi pare rau ca nu va pot face alte demonstratii, nu va ramane decat sa ma credeti pe cuvant.

 

Sharing is caring!

2 thoughts on “Blenderul de 100 de puncte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *